Wil je graag meewerken tijdens ons dorpsfestival? Dat kan, we zijn nog op zoek naar helpende handen! 

Beste vereniging, vrijwilliger,

Ontdek Geluwe Ontdekt komt stilaan dichterbij… Op vrijdag 20 & zaterdag 21 september gaat ons
heuse dorpsfestival al voor de 3de keer door in en rond het centrum van Geluwe! En dit keer wordt het grootser dan ooit…

Topartiesten zoals Willem Vermandere, Sam Gooris, Jettie Pallettie, Zanger Rinus,… zullen alvast voor de nodige ambiance zorgen! Daarnaast houden we vast aan onze welgekende formule waarbij tal van activiteiten georganiseerd worden op zaterdag. Een volksspelenroute, randanimatie, diverse standen en marktkramen,
een eetfestijn en een kinderdorp zijn er alvast enkele van… Spel en plezier voor jong en oud dus!

Maar de organisatie van zo’n spetterende tweedaagse is natuurlijk ondenkbaar zonder de vrijwillige hulp van vele fantastische medewerkers. Ook voor deze editie zijn we op zoek naar mensen die een handje willen toesteken. Wens je zelf of met je vereniging deel uit te maken van ons team vrijwilligers? Dat kan!

We zijn op zoek naar mensen voor allerhande taken: opbouw en afbraak, klaarzetten van de feesttent/kerk, logistieke taken en bemannen van de bar op vrijdag of zaterdag in de feesttent.

En helpers worden uiteraard beloond! Zowel voor verenigingen in groep als voor vrijwilligers hebben we alvast een mooi aanbod tegenover de hulp staan.

Wat krijg je als je helpt met je vereniging?

De winst van dit evenement wordt integraal verdeeld onder de deelnemende verenigingen, elke vereniging die meehelpt deelt dus sowieso mee in de winst van het ganse weekend + iedereen krijgt persoonlijk nog een uitnodiging voor het bedankingsfeest op zaterdag 21 december 2019.

Wat krijg je als vrijwilliger?

Iedere vrijwilliger die meewerkt tijdens het evenement krijgt gratis drank tijdens z’n shift(s) alsook een persoonlijke uitnodiging voor het bedankingsfeest op zaterdag 21 december 2019.

Vrijwilligers die helpen de zaterdagavond tijdens ‘Gilwe Ontspoordt’ krijgen bovendien een gratis toegangkaart zodat ze ook voor en na hun shift kunnen meegenieten van het spetterende feest!

Wil je graag meewerken?

Mocht u interesse hebben om alleen of samen met uw vereniging hieraan mee te werken dan kan u contact opnemen met
Luigi Bossut (0471/842328) of Willy Degroote (0475/822124)

of via het e-mailadres
ontdek.geluwe@gmail.com

Alvast bedankt voor jullie bereidwillige medewerking!
De organisatie van Ontdek Geluwe Ontdekt